MENU

0
    Vyprázdnit

    EMOS EM-10AHD /H3010/ sada videotelefonu s ukládáním snímků

    Porovnat
     

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    dopravné zdarma

    FULL HD, CZ menu, automatické ukládání snímků, ovládání zámku/pojezdu brány, možnost připojení CCTV kamer, úhel záběru kamery 160°. Odolná vůči povětrnostním i mechanickým vlivům. Celý text

     
    Vaše cena s DPH
    5 399 Kč s DPH
    Vaše cena bez DPH
    4 461 Kč bez DPH
     
    Předpokládaná expedice:
    24.04.2024
    Objednat
    Nakupujte ihned, plaťte později. Bez poplatků.

    Odložená platba

     

    Platbu za nákup si můžete odložit díky službám MALLPAY A PlatímPak.

    • Twisto Pay - bezúročné odložení platby až o 30 dnů nebo rozložení do splátek
    • MALLPay - bezúročné odložení platby až o 14 dnů po doručení zásilky
    • PlatímPak - bezúročné odložení platby až o 30 dnů nebo rozložení do splátek. Zrychlené vyřízení pro klienty Equa bank.

    Odloženou platbu si můžete zvolit v košíku při výběru platby.

    Kód produktu
    454736
    Výrobce
    Emos  

      Podrobnosti o produktu

      EMOS EM-10AHD /H3010/ sada videotelefonu s ukládáním snímků

       
      Máte rádi dokonalá řešení?

       

      Pak vás videotelefon EMOS EM-10AHD se špičkovým full HD obrazem přímo nadchne. Kromě perfektně ostrého a kvalitního obrazu ve dne i v noci, spolu s širokým úhlem záběru kamery až 160°/120°, vám tento model nabídne i možnost rozšíření systému o další dveřní kamerové jednotky, či bezpečnostní kamery. Samozřejmostí je pak ovládání dveřních zámků a pojezdu brány. Dveřní kamerová jednotka je navíc odolná vůči povětrnostním i mechanickým vlivům. Nemusíte si tak lámat hlavu s tím, kam ji umístit.

       


      Nejdůležitější parametry


      •  složení sady 1× dveřní kamerová jednotka, 1× LCD, zdroj
      •  ovládání zámku/pojezdu brány dveřní zámek, pojezd brány
      •  napájení monitoru 12 V DC (součástí balení)
      •  české MENU
      •  počet tlačítek kamerové jednotky 1
      •  automatické ukládání snímků
      •  ovládání zámku/pojezdu brány
      •  možnost připojení CCTV kamer
      •  rozměr monitoru: 175 × 125 × 20 mm
      •  rozměr kamerové jednotky: 135 × 50 × 25 mm
      •  úhel záběru kamery: 160°

       

      Po rozeznění zvonku uvidíte na vnitřním LCD monitoru každého příchozího, ať už je venku světlo, nebo hluboká tma. A pokud zrovna nejste doma, váš host vám může zanechat vzkaz. Po příchodu domů si jej na displeji snadno přehrajete.

      Videotelefon EMOS EM-10AHD je vybaven také funkcí detekce pohybu, která střeží váš majetek. Pořízené fotografie a videa systém automaticky ukládá na mikro SD kartu. Odteď vám už neunikne žádný host ani zloděj či jiná nevítaná návštěva.


      Vždy víte, kdo je za dveřmi

      Se sadou videotelefonu a dveřní kamerové jednotky s HD přenosem obrazu a širokým úhlem záběru kamery až 160°/120° budete vždy vědět, co se děje u branky nebo u vašich dveří. Už vám nic neunikne. Kvalitní obraz vám na LCD displeji okamžitě zobrazí každého, kdo u vás doma zazvoní.

      Odemkne, otevře bránu nebo zaznamená vzkaz

      Videotelefon EMOS EM-10AHD vám zjednoduší život v mnoha ohledech. Nejen že vás upozorní na příchozí návštěvu a umožní oboustrannou hlasovou komunikaci, ale i stisknutím jediného tlačítka na vnitřním LCD monitoru v okamžiku odemknete vstupní dveře nebo otevřete garážová vrata či bránu. A bude se vám hodit, i když zrovna nebudete doma. Přijde-li vás totiž někdo navštívit, může vám na záznamníku zanechat zvukový i obrazový vzkaz.

      Chrání váš majetek, když nejste doma

      Zjistit po příchodu domů, že váš dům navštívili nezvaní hosté, není nic příjemného. Nechejte videotelefon střežit váš majetek. Sada videotelefonu je vybavena slotem na mikro SD kartu, na kterou se dají ukládat fotografie, či celé videosekvence zvonících návštěvníků.

      Systém lze rozšířit i o přídavné bezpečnostní kamery pro střežení dalších důležitých míst, jako jsou parkovací místa, garáže či zadní vchod. Pomocí automatické detekce pohybu navíc kamerový systém rychle vyhodnotí příchod nezvaného hosta. Na jeho přítomnost vás upozorní zvukovým signálem a pro jistotu ještě pořídí kvalitní fotografii. Prostor před vašim domem tak bude trvale střežen, ať už jste zrovna doma, v práci, nebo třeba na dovolené.

      Detekce pohybu

      Pokud máte věci rádi pod kontrolou, pak vás jistě potěší, že je videotelefon vybaven slotem na mikro SD kartu. Na tu lze ukládat fotografie i celé videosekvence zvonících návštěvníků. Při aktivaci funkce detekce pohybu bude kamera trvale střežit prostor před vstupem do vašeho domova. Na nezvaného návštěvníka vás upozorní zvukovou výstrahou a automaticky se spustí i záznam videa či pořízení fotografií. Rozšíříte-li navíc systém o další bezpečnostní kamery a jiné prvky zabezpečující váš domov, vytvoříte ze svého videotelefonu plnohodnotný monitorovací systém, díky kterému se o svůj domov nebudete muset bát ani v případě, že zrovna budete na opačném konci světa.

      Perfektní obraz ve dne i v noci

      V šeru či ve tmě si kamera ve dveřní stanici automaticky aktivuje automatický IR filtr a infračervené LED diody, kterými si v tmavém prostředí nepozorovaně přisvítí. Při ztížených světelných podmínkách navíc přepne do černobílého režimu a snímá stejně kvalitně jako za jasného denního světla. Kameře tak nic neunikne, ať už je pravé poledne, nebo hluboká noc.

      Full HD rozlišení obrazu

      Kamerová jednotka je vybavena technologií ADH s rozlišením 2 Mpx, která je v oblasti videotelefonů pro malé aplikace špičkou na trhu. Ve dne i v noci nabízí perfektně ostrý obraz ve full HD rozlišení (1024 × 600 px).

      Ovládání dveřních zámků a pojezdu brány

      Přišla vám návštěva a vy to máte ke dveřím daleko? Stisknutím jediného tlačítka můžete během hovoru s příchozími hosty ovládat dveřní zámek u vstupu. Stejně jednoduše zvládne systém komunikovat i se všemi typy elektronických pojezdů bran.

      Široký úhel záběru

      Máte nízký plot, nebo si nevíte rady s tím, kam kameru umístit tak, aby bylo příchozí hosty vždy dobře vidět? Hoďte starosti za hlavu. Díky dostatečně širokému úhlu záběru až 160°/120° zvládne integrovaná kamera zobrazit příchozího i v případě, že je kamerová jednotka umístěna na nízkém plotě nebo jiném ne příliš vhodném místě.

      Funkce zaznamenávání vzkazů

      Videotelefon EMOS EM-10AHD umožňuje spustit režim Mimo domov. Po zazvonění se pak automaticky přehraje výzva k zanechání vzkazu a spustí se nahrávání. Po návratu domů si pak všechny zanechané zvukové i obrazové vzkazy na displeji videotelefonu snadno přehrajete.

      Odolnost proti povětrnostním vlivům

      Kamerové jednotky produktové řady EM-10AHD jsou vyrobeny z masivního kovu. Díky tomu jsou odolné vůči povětrnostním a mechanickým vlivům. Pro maximální ochranu jsou navíc vybaveny kovovou krycí stříškou. Nevadí jim tak déšť ani sníh.

      Kompaktní LCD monitor

      Nepůsobí rušivě, a přesto na sebe ostrým obrazem rychle upoutá pozornost, když někdo zazvoní. Kvalitní barevná obrazovka o rozměrech 175 × 125 × 20 mm s vícejazyčným menu a s přehlednými grafickými ikonami nabízí celou řadu praktických funkcí a vychytávek. V systému si vyberete jednu z deseti vyzváněcích melodií, nebo si do něj snadno nahrajete svou vlastní. A pokud zrovna monitor nepoužíváte, můžete jeho obrazovku nechat zcela zhasnout nebo na displeji zobrazit hodiny.

      Snadná instalace

      Není v okolí vašeho vstupu optimální prostor pro umístění kamerové jednotky? Ani tak nemusíte zoufat. Ke dveřní jednotce vám přibalíme montážní klín, který vám celou instalaci usnadní a díky němuž lze dveřní kamerovou jednotku namontovat zešikma.

      Možnost rozšíření sady

      Videotelefon je připraven i na to, že máte velkou rodinu, rozlehlý dům, nebo třeba v domě nejen bydlíte, ale i pracujete. K systému snadno pořídíte a připojíte přídavné dveřní kamerové jednotky pro druhý vstup i kamerové jednotky pro více nezávislých uživatelů. Ze svého videotelefonu si tak vytvoříte přesně takovou sestavu, která vám bude maximálně vyhovovat.


      FAQ – časté dotazy


      Jaký zdroj mám využít, pokud mám 3 monitory? Musí mít každý monitor vlastní napájení?

      Pro 3 monitory by bylo potřeba využít napájecí zdroj na DIN lištu s parametrem alespoň 5A pro záruku správné funkce všech tří monitorů. Jinak je nezbytné monitory napájet každý zvlášť dle schématu.

      Jaké je zapojení?

      Zapojení systému je pomocí 4 vodičů (UTP/FTP datový kabel ideálně pomocí zdvojení žil na každý vstup). Doporučujeme UTP nebo stíněný FTP kabel CAT.5, ideálně CAT.6, na delší vzdálenosti od 20ti metrů SYKFY kabel (5x2x0,5 nebo 10x2x0,5). Pro správnou funkci zařízení je nezbytné zapojit (napájení, GND, obraz, zvuk).

      Jaký kabel použít na připojení brány?

      Standardní 2 žílový CYKY kabel. Ovládání je pomocí suchého / beznapěťového kontaktu.

      Jsou v balení k dispozici i kabely, které se zasouvají do svorkovnice na zadní straně monitoru?

      Ano, jsou součástí balení.

      Lze nějak zvýšit citlivost na detekci pohybu na kamerové jednotce?

      V nastavení jsou 3 stupně citlivosti (1, 2, 3), přičemž stupeň číslo 3 by měla být největší citlivost a pak vypnuto.

      Kolik mohu napojit CCTV kamer?

      Na zařízení je možné napojit max 2 CCTV kamery.

      Mají kamerové jednotky nějaký stupeň krytí?

      Kamerové jednotky produktové řady EM-10AHD jsou vyrobeny z masivního kovu. Díky tomu jsou odolné vůči povětrnostním a mechanickým vlivům. Nevadí jim tak déšť ani sníh.

      Budou 2 stejné monitory mezi sebou komunikovat?

      Ano, u tohoto zařízení je možnost adresného interkomu. Pouze v rámci jednoho tlačítka na kamerové jednotce, které reprezentuje 1 větev.

      Jakou venkovní teplotu pod bodem mrazu snese kamerová jednotka?

      Kamerová jednotka je konstruována do -40°C.

      Co si představit pod větou v popisu? "Pomocí automatické detekce pohybu navíc kamerový systém rychle vyhodnotí příchod nezvaného hosta. Na jeho přítomnost vás upozorní zvukovým signálem a pro jistotu ještě pořídí kvalitní fotografii." Znamená to, že pokaždé, když se před zvonkem někdo objeví, ozve se automaticky zvukový signál?

      Při detekci pohybu je pořízen záznam. V defaultním nastavení bez zvukového signálu.

      Jaká je možná maximální kapacita SD karty pro videotelefon?

      Testováno bylo s kartami 16 i 32 GB. Zřejmě by neměl být problém ani s vyšší kapacitou.

      Když bude zapojených více monitorů, jedná se o adresný interkom? Půjde volat z jednoho na druhý?

      Volání je možné pouze u videotelefonů, kde je na kamerové jednotce 1 tlačítko. U vícetlačítkových lze volat pouze mezi monitory zapojených v rámci jedné větve (u H3016, H3017, H3018- 1 účastník= 1 tlačítko= 1 větev, na kterou může být napojeno až 7 monitorů a lze mezi nimi volat). Příklad: Pokud budu mít jednotku H3018 se 4 tlačítky, kde každé tlačítko bude označovat jednu rodinu, která bude používat 1 monitor- volat mezi monitory nepůjde. Pokud by ale stejná rodina měla monitory dva (jeden v předsíni a druhý v ložnici)- volat mezi nimi je možné- při zazvonění se rozsvítí oba monitory zároveň.

      Mohu instalovat CCTV kameru do bytu a přepínat mezi snímky z venkovní kamerové jednotky a CCTV kamery?

      Ano, toto je možné. Obraz z venkovní kamerové jednotky se bude vyvolávat pod ikonou VCHOD1/VCHOD 2 (záleží na počtu venkovních kamerových jednotek), obraz z CCTV kamer umístěných uvnitř - ikona BYT1/BYT2 (záleží na počtu CCTV kamer). Jeden LCD monitor dokáže napojit maximálně 2 CCTV kamery. Napájení CCTV kamery je z monitoru.

      Bude možné se připojit k probíhajícímu hovoru v rámci interkomu?

      Při zapojení více monitorů v rámci jedné větve při možnosti interkomu již není možné se k probíhajícímu hovoru připojit.

      Je možné napojit další kamerovou jednotku a ovládat / přepínat zobrazení mezi jednotlivými kamerami?

      Ano, sada umožňuje připojení až 2ks dveřních kamerových jednotek a každá může samozřejmě ještě ovládat dveřní zámek, dále 2ks externích přídavných bezpečnostních CCTV kamer - tudíž je i možné libovolně přepínat mezi zobrazením na VCHOD1 a VCHOD2.

      Pokud chci připojit pojezd brány i dveřní jednotku, sčítá se celkový počet kabelů? Mám 8 žil.

      Sčítat se nemusí. Dveřní jednotku propojíte 4 žílovým kabelem a pojezd brány standartním 2 žílovým.

      Jak přepínat mezi jednotlivými pohledy z dveřních jednotek a CCTV kamer?

      Lze přepínat ikonkou panáčka (DVEŘE 1, DVEŘE 2 / KAMERA 1, KAMERA 2).

      Proč kamera nedetekuje pohyb?

      Detekci je potřeba zapnout v menu. Videotelefon potom na vloženou SD kartu zaznamená pohyb a je možno si pak tyto záznamy vyvolat (menu- dveře/dveře1 nebo dveře2 a nastavit detekci 1, 2 nebo 3 podle požadované citlivosti).

      Jakou velikost SD karty doporučujete? Je nějak omezen formát vyzvánění či délka?

      Pokud je karta naformátována na FAT32, zařízení ji rozpozná automaticky. Bylo otestováno s 16/32/64/256 GB bez jediného problému. Zařízení podporuje formát mp3, délka omezení není, jak dlouhá je mp3, tak dlouho bude vyzvánět.

      Proč se mi obraz sám automaticky přepne z barevného na černobílý?

      Mohlo by to znamenat spuštění nočního vidění, které funguje automaticky pomocí IR cut filtru. Doporučil bych systém spojit tzv. nakrátko na kousek datového kabelu např. 1m, zda se takto bude chovat i nadále. Pokud by se při spojení nakrátko chovalo zařízení správně, byl by problém někde na samotné cestě spojení.

      Pokud mám 2 kamerové jednotky (každou na jiné straně pozemku) připojené na primárním displeji a na něj napojený další monitor, bude možné volat interkomem?

      Ano, pokud máte první kamerovou jednotku v pinu DOOR1 a druhou v DOOR2 a monitory zapojené v pořadí (primární monitor)-svorka TO SLAVE a (sekundární monitor)-SLAVE IN, bude možné volat pomocí interkomu. V rámci jedné větve=1 tlačítka lze zapojit až 7 monitorů.

       


      Technické parametry

       
       
      antivandal provedení kamerové jednotky ano
      přísvit kamery ano, do 150 cm
      Automatické ukládání snímků ano
      intercom ano
      možnost připojení CCTV kamer ano
      velikost displeje 7"
      barva stříbrná
      aplikace pro vzdálenou správu bez aplikace
      požadovaná kabeláž FTP nebo SYKFY 5 × 2 × 0,5
      počet melodií 10 + vlastní
      možnost připojení do sítě a vzdáledné spravování ne
      barevný displej ano
      počet vodičů (monitor/zámek/brána) 4+0+2
      úhel záběru kamery 160°
      zdroj součástí balení ano
      montáž na stěnu
      provedení (sluchátko/hands free) hands-free
      krytí IP44
      napájení kamerové jednotky z monitoru
      regulace hlasitosti ano
      snímací prvek kamery 2 Megapixel AHD (1080p)
      rozměr kamerové jednotky 135 × 50 × 25 mm
      rozměr monitoru 175 × 125× 20 mm
      prodejní obal 1 ks, krabice

      Produkt manažer:

      Miroslav Kežlinek,  +420 775 918 063,  mkezlinek@atoselektro.cz

      Parametry

      antivandal provedení kamerové jednotky ano
      aplikace pro vzdálenou správu bez aplikace
      Automatické ukládání snímků ano
      barevný displej ano
      Barva stříbrná, stříbrná
      doporučená kabeláž FTP nebo SYKFY 5 × 2 × 0,5
      dveřní zámek součástí balení ne
      energetická třída neuvádí se
      intercom ano
      krytí IP44
      krytí kamerové jednotky IP44
      maximální úhel záběru kamery 160°
      montáž na stěnu
      možnost připojení CCTV kamer ano
      možnost připojení do sítě a vzdáledné spravování ne
      možnost připojení přídavných kamer ano
      napájení kamerové jednotky z monitoru
      napájení monitoru 12 V DC (součástí balení)
      ovládání pojezdu brány ano
      Ovládání zámku ano
      ovládání zámku-pojezdu brány ano-ano
      počet kamerových jednotek 1
      počet melodií 10 + vlastní
      počet monitorů 1
      počet propojovacích vodičů (monitor-zámek-brána) 4+0+2
      počet tlačítek kamerové jednotky 1
      počet vodičů (monitor-zámek-brána) 4+0+2
      požadovaná kabeláž FTP nebo SYKFY 5 × 2 × 0,5
      prodejní obal 1 ks, krabice
      provedení (sluchátko-hands free) hands-free
      přísvit kamery ano, do 150 cm
      Regulace hlasitosti ano
      rozměr kamerové jednotky 135 × 50 × 25 mm
      rozměr monitoru 175 × 125 × 20 mm
      složení sady 1× dveřní kam. jednotka, 1× LCD, zdroj
      snímací prvek kamery 2 Megapixel AHD (1080p)
      úhel záběru kamery 160°
      Velikost displeje 7"
      záruční doba 2 roky
      zdroj pro zámek součástí balení ne
      zdroj součástí balení ano
      Počet melodií 10 + vlastní
      Barva stříbrná, stříbrná

      Doporučené příslušenství

      Kód produktu: 28168

      Paměťová karta ADATA 32GB MicroSDHC Premier,class 10, s adaptérem

      229 Kč 
      Sleva je počítána vůči nejnižší běžné prodejní ceně, za kterou byl produkt prodáván za posledních 30 dnů před zahájením slevové akce.
      116 Kč 

      bez DPH

      199 Kč 

      s DPH

      Kód produktu: 264902

      UTP kabel pro počítačové sítě, typ Cat.6E v metráži. Vnější průměr cca 6mm.

       
      9.09 Kč 

      bez DPH

      11 Kč 

      s DPH

      Porovnat

      Sleva 5% po zaregistrování: 

      10 Kč

      Kód produktu: 71234

      Dveřní zámek FAB pro ovládání dveří s funkcí mechanického odblokování. Zámek lze přepnutím stavěcího členu trvale vyřadit z funkce a umožnit volný vstup.

       
      1 645 Kč 

      bez DPH

      1 990 Kč 

      s DPH

       

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      Kód produktu: 71235

      Dveřní zámek FAB pro ovládání dveří s funkcí momentového kolíku. Zámek po krátkém impulzu uvolní vstup pro jeden průchod. Po průchodu se opět zablokuje.

       
      1 645 Kč 

      bez DPH

      1 990 Kč 

      s DPH

       

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      dopravné zdarma

      EAN
      8592920090329
      Záruka
      24 Měsíce

      Doprava zdarma

      U maloobchodních
      objednávek nad 1 500 Kč

      Dodání do 24 hodin

      při objednávce skladového
      zboží do 13:00

      Odběrná místa po celé ČR

      desítky odběrných míst PPL Parcel
      v celé ČR

      Zákaznický servis:

      599 526 182, 599 526 183
      Po-Pá: 7:00 - 16:00

      shop@atoselektro.cz

      Dotazy, objednávky a připomínky