Pobočka ZLÍN - 25.4. - 3.5. ZAVŘENO

Pobočka AtosElektro ZLÍN

má ve dnech 25.4. - 3.5. ZAVŘENO
Osobní odběr zboží na této pobočce v těchto dnech není možný.
Děkujeme za pochopení

 

MENU

0
    Vyprázdnit

    VCX

    Cena

    Dostupnost

    Sklad

    Zobrazit pobočky

    Skrýt

    Parametrický filtr

     

    Omezovače výkonu 10kA

    skrýt popis

    Status

    Filtrace

    Podrobné vyhledávání

     
     
     
    nahoru
     

    10kA omezovače výkonu - spotřeby energie

    Omezovače výkonu PB8T 10kA jsou určeny k instalaci do rozváděče jako ochrana před elektroměrem. Jejich funkcí je selektivní vypínání v souvislosti s nadproudovou ochranou spotřebiče.

    Omezovač výkonu PB8T je přístroj, který je vyroben v souladu s normou IEC/EN 60898-1. Instalaci zařízení smí provádět pouze kvalifikované osoby. Samotný provoz je bezproblémový a bezpečný. Před montáží musí být odpojeno napájení.


    Omezovač výkonu PB8T

    Omezovač výkonu PB8T se montuje na lištu TH35 pomocí plastových svorek. Zařízení je pro zvýšení bezpečnosti vybaveno indikátorem vypnutí. Před montáží musí být odpojeno napájení.

    Omezovače výkonu 10 kA

    Omezovače výkonu 10 kA mohou být 1fázové nebo 3fázové. Jednofázové jsou určeny pro objekty s nižší spotřebou energie, jako jsou obytné domy, pokud je samozřejmě dům vytápěn jinak než elektřinou.


    Naproti tomu třífázový systém je jinak známý jako výkonový. Pokud bychom například plánovali doplnit naši instalaci o klimatizační systém, museli bychom pak přejít z jednofázového systému na třífázový.


    Samotný výkon 10 kA se týká zkratové kapacity. To znamená, že se vztahuje k okamžiku prvního okamžiku zkratu.

    Omezovače výkonu

    Jejich plný název je omezovače výkonu - spotřeby energie. Jedná se o zařízení, která v jistém smyslu kontrolují spotřebu energie, díky jejich činnosti je elektrická instalace chráněna proti přetížení.


    Hodnota 10 kA se vztahuje k příkonu, jehož celkový výkon nesmí být překročen elektrickými spotřebiči připojenými k takové instalaci. Při analýze prohlášení o shodě je zřejmé, že omezovače příkonu splňují příslušné požadavky harmonizačních právních předpisů EU:

    - 2014/35/EU - Směrnice Evropského parlamentu a Rady ze dne 26. února 2014 o harmonizaci právních předpisů členských států týkajících se dodávání elektrických zařízení určených pro používání v určitých mezích napětí na trh.

    Odkazy na příslušné harmonizované normy, které se použijí, nebo jiné technické specifikace, s nimiž je shoda prohlášena: EN 60898.

    Elektrická příslušenství - Jističe pro nadproudovou ochranu pro domovní a podobné instalace.

    Zákaznický servis:

    599 526 182, 599 526 183
    Po-Pá: 7:00 - 16:00

    shop@atoselektro.cz

    Dotazy, objednávky a připomínky